• 0 800 503 790
  • (044) 290-21-90
  • info@promarma.com.ua

Новини

Гребінки для опалення ПРОМАРМА проходять перевірку тиском

Розподільчий колектор опалення - це металева гребінка обладнана безліччю патрубків призначених для підключення до неї всіх опалювальних приладів, з метою регулювання обсягу, температури і тиску подачі теплоносія. Іншими словами, такий пристрій централізовано контролює всі опалювальні процеси в кожній окремій кімнаті житлового простору. Розподільчий колектор пристосований до системи «тепла підлога», різним радіаторів і конвекторам, а також до панельному способу опалення.

До речі, одними з найбільш пристосованих для нашої країни колекторів є вироби ТОВ Промарма. Колектори виробляються на високотехнологічному обладнанні на власному виробництві. Строгий контроль якості на всіх етапах виробництва дозволяє споживачеві бути повністю впевненим у якості. Кожна гребінка проходить контроль якості високим тиском.

Колектори ТОВ Промарма коштують значно дешевше аналогів конкурентів за рахунок виробництва на власних верстатах. Економія досягається за рахунок відсутності необхідності переплачувати за «розкрученість» бренду і його «статусність».

У великих приватних будинках, де є два і більше поверхи, окремі колектори встановлюються на кожен з них. Така система дуже зручна, адже вона дозволяє регулювати температуру на кожному поверсі і в кожній кімнаті. А в разі будь-яких ремонтних робіт досить просто відключити необхідний контур, зберігши роботу опалення в усьому іншому будинку.

Перерахуємо, чим буде вигідно придбання гребінки:

  • - Рівномірний розподіл теплоносія, полегшення температурного контролю;
  • - Локальна установка заданих температур, обігрів тільки потрібних приміщень;
  • - Захист опалювальної мережі від гідравлічних ударів.

 

гребінки гребінки гребінки